[ Sarijopen ] - [ Telegraph ] - [ Service ]

Welkom op de huispagina van de Sarijopen

Wil jij graag weten wie de Sarijopen zijn? Volg dan nu de cursus "Inleiding Sarijopen".

De flat
Sarijopen zijn mensen die wonen op studentenflat Campuslaan 29 in Enschede. Aan de beboste rand van de eveneens beboste campus slijten deze mensen hun dagen. Sinds de flat enige tijd geleden weer uitgebreid is opgeknapt is het het weer erg de moeite waard om dit prachtige pand van 4 verdiepingen te bewonderen.

De mensen
Uiteindelijk draait het toch om de mensen, nietwaar? Over het algemeen zijn het studenten van de UT of het HBO. Een enkeling blijft nog een poosje hangen als hij het studentenleven heeft ingeruild voor het burgerbestaan. Kenmerkend voor de bewonersgroep is de groepsgrootte van 16 personen die garant staat voor veel variatie en levendigheid.

De buren
De haat/liefde-relatie met onze buren van 31 komt tot uiting in het zowel samen organiseren van feesten als het elkaar bekogelen met verse groenten en diverse zuivelproducten. Verder zijn het gewoon buren.

En verder
Wat nou verder? Je kunt het laatste nieuws over de Sarijopen lezen in de Sarijopen Telegraph of als je iets wilt weten ofzo stuur je maar een mailtje naar sarijopen@hotmail.com.